قابلیت جدید اینستاگرام  Close Friends List

قابلیت جدید اینستاگرام Close Friends List

اینستاگرام ویژگی جدیدی را معرفی کرده است بنام لیست دوستان نزدیک. با این ویژگی میتوان به راحتی با دوستان نزدیک خود استوری به اشتراک گذاشت بدون اینکه دیگران ببینند.
Roboclick یکشنبه 11 آذر 1397 0 0

قابلیت جدید به اشتراک گذاری استوری در اینستاگرام فقط با دوستان نزدیک

اینستاگرام اخیرا قابلیتی جدیدی بنام Close Friends List را معرفی کرده است.

این اپلیکیشن برای آسوده خاطری بسیاری از کاربران و احساس امنیت آنان قابلیتی را ارائه کرده است که در آن کاربران برای به اشتراک گذاری استوری با افرادی که خودشان میخواهند، به اشتراک گذارند. 

این به این دلیل است که کاربران اینستاگرام تلاش می‌کنند تا فالوورهای زیادی داشته باشند اما مخاطب غریبه اغلب برایشان دردسرساز می‌شود و به همین خاطر دوست دارند تنظیماتی داشته باشند تا حریم خصوصی‌شان نیز حفظ شود.

با این قابلیت جدید اینستاگرام میتوانید دوستان خود را از بین فالوور های خود لیست کنید و یک حلقه دوستانه و خصوصی برای به اشتراک گذاری استوری و محتوای مورد نظرتان تشکیل دهید.

برای اضافه کردن افراد به لیست خود:

 به نمایه خود بروید و روی "Close Friends" در منوی سمت راست ضربه بزنید. می‌توانید افراد موردنظر را به آن اضافه کنید. استوری جدید شمارا فقط افرادی که در این فهرست اضافه شدند، می‌توانند مشاهده کنند.

فقط شما می توانید لیست دوستان نزدیک خود را ببینید و هیچ کس نمی تواند درخواست اضافه شود،  هنگامی که شما  «استوری» به اشتراک می گذارید، گزینه ای برای اشتراک گذاری با افراد در لیست دوستان نزدیک خود خواهید داشت. اگر شخصی شما را به لیست خود اضافه کرده باشد ، هنگام مشاهده استوری خود یک نشان سبز را مشاهده خواهید کرد. شما همچنین یک حلقه سبز در اطراف عکس نمایه خود را در سینی استوری خواهید دید.