آموزش Mute و غیرفعال کردن استوری و پست اینستاگرام سایر کاربران

آموزش Mute و غیرفعال کردن استوری و پست اینستاگرام سایر کاربران

اگر تمایل ندارید که استوری ویا پست اینستاگرام دیگر کاربران را مشاهده کنید میتوانید از قابلیت جدید اینستاگرام استفاده کنید وبا Mute کردن، استوری و پستی از دیگران برای شما مشاهده نمیشود.
روبوکلیک شنبه 26 خرداد 1397 0 0

 Mute و غیرفعال کردن استوری و پست اینستاگرام سایر کاربران

اینستاگرام با قرار دادن قابلیت استوری و لایو توانست محبوبیت بیشتری نسبت به سایر شبکه های اجتماعی، داشته باشد.اما برای برخی از کاربران همین ویژگی ممکن است دردسر ساز و آزاردهنده شود از این نظر که دنبال کردن استوری های زیاد کاری بنظر طاقت فرسا به شمار آید.این ویژگی برای پست اینستاگرام کاربران هم شامل میشود وقتی با پست گذاشتن بیش از حد و معمول کاربرانی روبه رو میشوید میتوانید بدون اینکه کاربرانی را بخواهید بطور کل آنفالو کنید، پست و یا استوری آنها را غیرفعال کنید بدون اینکه متوجه شوند.

در ادامه مطلب با آموزش  Mute story and posts  غیرفعالسازی استوری و پست اینستاگرام دیگران با تیم ربات اینستاگرامهمراه باشید...

1. برای این کار ابتدا باید اینستاگرام شما بروز رسانی شده باشد. وارد صفحه اینستاگرام خود شوید. از منوی بالای صفحه که استوری دیگر کاربران نمایش داده شده و قابل مشاهده است استوری کاربری که تمایل به مشاهده استوری آن ندارید و میخواهید استوری کاربر را غیر فعال کنید روی آیکون استوری کاربر برای چند ثانیه نگه دارید

2. بعد از چند ثانیه منوی کوچکی باز میشود که شامل سه گزینه است وبا انتخاب گزینه Mute  پنجره جدیدی باز خواهد شد که شامل دو گزینه است. با انتخاب گزینه Mute story استوری کاربر انتخاب شده بی صدا و غیرفعال میشود. وبا انتخاب گزینه Mute story and posts هم استوری و هم پست کاربر بی صدا و غیر فعال میشود و دیگر پست و استوری کاربر برای شما در صفحه بالا نر م افزار مشاهده نمیشود.



3. اگر به لیست استوری ها در بالای صفحه بروید و به آخر لیست استوری ها نگاه کنید مشاهده میکنید که استوری کاربرانی که غیر فعال کرده اید به رنگ مات و کمرنگتر از بقیه استوری ها دیده میشود این یعنی غیر فعال شده اند و اگر تمایل داشتید که از غیر فعال کردن خارج کنید روی آن چند ثانیه نگه دارید بعد از چند ثانیه از منوی مشاهده شده گزینه  unmute story را انتخاب کنید و مجددا استوری و پست کاربر برای شما فعال و قابل مشاهده است.

منبع: روبوکلیک