بلاک کردن افراد در تلگرام

بلاک کردن افراد در تلگرام

نحوه بلاک کردن افراد و مدیریت افراد بلاک شده در تلگرام، بلاک کردن افراد به شما این امکان را میدهد که از دریافت پیام توسط افرادی که نمی خواهید به شما پیام بفرستند، جلوگیری کنید.
روبوکلیک یکشنبه 19 آذر 1396 0 0

برای بلاک کردن افراد به پروفایل آنها رفته و مطابق تصویر زیر عمل کنید.ابتدا علامت سه نقطه را در گوشه سمت راست قسمت بالا بزنید و سپس گزینه بلاک را بزنید، با ok کردن کاربر مسدود میشود.

کاربران بلاک شده نمیتوانند به شما پیام بفرستند و همچنین عکس پروفایل شما را ببینند. آخرین بازدید شما برای بلاک شده ها نشان داده نمیشود و بجاش با Last seen a long time ago مواجه میشوند.

مدیریت افراد بلاک شده + آنبلاک کردن افراد

ابتدا از منوی اصلی تلگرام به قسمت settings بروید و روی Security and privacy بزنید.

در پنجره بعدی، بخش privacy گزینه اول blocked users  را بزنید.

در قسمت بعدی افرادی را که بلاک کرده اید، مشاهده خواهید کرد. برای آنبلاک کردن دستتان را روی گزینه موردنظر نگه دارید، تا کاربر آنبلاک شود.

منبع: روبوکلیک